dimecres, 30 de maig del 2012

RESPIREM POESIA

Una de les propostes que ens vam fer en iniciar aquest curs va ser la de dedicar una part d'ell a treballar un dels gèneres literaris amb una mica més de profunditat i des de els nens i nenes de P3 fins als de 5è, cadascú al seu nivell, hem dedicat part del nostre temps a gaudir i aprendre amb la poesia.

Hem pogut adonar-nos que la poesia ens permet recordar moments que hem viscut o explicar-nos històries personals o que ens agraden... ens permet jugar amb les paraules, amb la rima i amb el ritme, ens permet ampliar el nostre vocabulari i, el que és també molt important, a ser conscients de la forma de poder-lo expressar.

Des de la Cristina Lanau (mestra, actriu i mare de l'escola) amb els grups de 1er i 2on, passant pel Ricard Bonmatí (mestre i poeta reconegut) amb els grups de 3er, 4art i 5è, fins a l'associació de Tantàgora amb els grups d'infantil, ens han ensenyat que amb la poesia podem gaudir, crear i podem ampliar els nostres coneixements amb la relació que estableix amb el nostre entorn.

Gràcies a tots!














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada